Politica de retur

Puteți returna produsele in termen de 14 zile de la primirea coletului fără a specifica motivul returnării. Înainte de expirarea perioadei de 14 zile aveți obligația de a ne informa cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsele . Ne puteți informa completând şi transmite electronic formularul standard de Retur, aflat la finalul acestei pagini. Toate taxele aferente transportului vor fi suportate de cumpărător.

Coletele livrate prin curier nu pot fi returnate prin Posta Romana. Doar coletele livrate prin Posta Romana pot fi returnate in acest mod.

Produsele returnate trebuie sa conțină etichetele inițiale intacte, factura fiscală și toate documentele cu care au fost livrate.

De asemenea produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate și însoțite de toate accesoriile, cadourile, mostrele gratuite sau alte materiale cu care au fost livrate.

Pentru a fi acceptat returul de produse, acestea trebuie sa fie in aceeași stare in care au fost expediate.

Consumatorul este responsabil în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora.

Nu se acceptă produsele ale cărora ambalaje prezintă urme de uzură, sigilii rupte, folie rupta/dezlipita, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice.

Asigurați-vă că produsul returnat este protejat in timpul transportului prin:

  • cutie adecvată
  • bule de aer sau alte materiale ce ii pot asigura produsului protecția necesara pe timpul transportului

Nu se acceptă produsele ambalate necorespunzător care au suferit daune in urma returnării.

Ne obligam sa rambursam toate sumele pe care le-am primit drept plată din partea dumneavoastră, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care produsele ajung fizic in posesia noastra si respecta toate cerintele de mai sus. Eventualele taxe de transport si de manipulare, aferente expedierii comenzii, nu se returnează.

Banii se vor returna in contul bancar pe care il puneți la dispoziție.

In condițiile in care bunurile returnate nu respecta politica de returnare ne obligam sa notificam in scris sau telefonic cumpărătorul cu privire la neregulile constatate. Produsele ce nu respecta cerințele de returnare vor fi retrimise iar taxa de transport va fi suportata de către cumpărătorul initial.

Adresa de returnare a coletelor vă va fi transmisa în urma completării formularului de retur.

Pentru orice fel de sugestii și reclamații nu ezitați să ne contactați.

Formular de retur

    * Motivul returnarii nu este obligatoriu conform OUG 34/2014 , exceptand persoanele juridice.
    ** Obligatoriu in cazul comenzilor achitate cu cardul (in acest caz se va transmite contul IBAN al cardului de pe care a fost platita comanda), cu ordin de plata sau a comenzilor livrate prin curierat rapid si achitate ramburs la livrare (in acest caz, ca metoda optionala de rambursare este mandatul postal insa recomandarea noastra este prin transfer bancar). In cazul persoanelor juridice, singura metoda de returnare a baniilor este cea prin transfer bancar.