Termeni și condiții

Vizitarea magazinului nostru online implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Daca aveti nelamuriri, va rugam sa ne contactati folosind datele de contact furnizate pe site, inainte de a plasa comanda.

Magazinul CristinaHuzum.com apartine societatii Travel Art House SRL, cu sediul in Bucuresti Sectorul 6, Str. Apusului, Nr. 54, Bl. 49, Sc. 1, Et. 2, Ap 9, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/14003/2019, CUI 41782885. In continuare, prin CristinaHuzum.com se refera la societatea care detine acest magazin virtual. CristinaHuzum.com isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului CristinaHuzum.com, structurii acestuia sau orice alte modificari, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. CristinaHuzum.com nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc.

CristinaHuzum.com nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul CristinaHuzum.com indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului CristinaHuzum.com si vizitarea, cumpararea, folosirea de produse sau trimiterea de e-mail-uri catre CristinaHuzum.com, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la CristinaHuzum.com in format electronic, incluzand newslettere, informari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

DREPTURI DE AUTOR

Continutul site-ului CristinaHuzum.com, incluzand enumerativ: texte, imagini, programe, elemente de grafica web, scripturi de orice fel si orice alte date, este proprietatea CristinaHuzum.com sau a partenerilor sai, sau a furnizorilor sai, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Design-ul site-ului este proprietatea exclusiva a societatii CristinaHuzum.com si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al proprietarului siteului CristinaHuzum.com, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Exceptand programele open source, toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea CristinaHuzum.com sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

ACCESUL LA SITE

CristinaHuzum.com garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii CristinaHuzum.com, fara acordul scris al acesteia.

DATELE UTILIZATORILOR

Datele utilizatorilor sunt confidentiale. Datele solicitate vor fi folosite numai de catre CristinaHuzum.com si numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite doar pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Datele dvs sunt considerate folosibile pana cand dvs ne interziceti aceasta prin instiintare scrisa.

Pe site-ul CristinaHuzum.com, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Parola dvs nu este cunoscuta de personalul nostru si nu poate fi aflata in niciun fel de catre orice alta persoana.

CristinaHuzum.com nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept, ca sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot transmite sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

CristinaHuzum.com are dreptul dar nu si obligatia de a sterge orice astfel de comunicari sau comentarii identificate pe site. CristinaHuzum.com nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii CristinaHuzum.com dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii CristinaHuzum.com sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. CristinaHuzum.com nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului CristinaHuzum.com.

SECURITATEA INFORMATIILOR

CristinaHuzum.com garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic dar nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de CristinaHuzum.com nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, CristinaHuzum.com nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

CristinaHuzum.com nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. CristinaHuzum.com nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru niciun fel de pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care CristinaHuzum.com ofera garantia legala.
CristinaHuzum.com nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate sau daca nu s-au respectat instructiunile de plantare, montaj si intretinere.

De asemenea, CristinaHuzum.com nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea defectuoasa a site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.

Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor si instructiuni de utilizare/montaj si intretinere. CristinaHuzum.com nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta CristinaHuzum.com, in scris, in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

DREPT APLICABIL LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului CristinaHuzum.com, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si CristinaHuzum.com si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre CristinaHuzum.com si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. Expertizele, in cazul litigiilor cu clientii, vor fi efectuate de catre specialistii asociatiilor din domeniu.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii in Romania ai marcilor prezentate pe site, astfel incat CristinaHuzum.com nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecareia dintre aceste marci in parte. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul, etc.

CristinaHuzum.com nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care CristinaHuzum.com va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea loturilor, etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de CristinaHuzum.com, dar nu si alte despagubiri.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii CristinaHuzum.com fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de CristinaHuzum.com de la respectivul client. Dupa expedierea produselor, societatii CristinaHuzum.com nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea banilor. Clientul poate returna produsele, insa produsele nu pot fi inlocuite daca reclamatia nu este intemeiata sau daca produsele ajung inapoi deteriorate.

CristinaHuzum.com nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate prin comanda pe site, intreaga responsabilitate a acestor defectiuni, precum si repararea lor, cazand in sarcina importatorului/producatorului/furnizorului si service-ului autorizat de acesta. Produsele, atunci cand este cazul, vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs.

CristinaHuzum.com si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, direct sau indirect. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, CristinaHuzum.com isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

POLITICA DE PRETURI

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.

CristinaHuzum.com va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre CristinaHuzum.com.

CONFIDENTIALITATE

CristinaHuzum.com garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor primite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre CristinaHuzum.com pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii, etc.

De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre furnizor pentru elaborarea de estimari demografice despre clientii site-ului CristinaHuzum.com, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

CristinaHuzum.com nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului CristinaHuzum.com. De asemenea, CristinaHuzum.com nu divulga datele Dvs. altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens.

Datele dvs. vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

CristinaHuzum.com garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre CristinaHuzum.com numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii etc.

DISPOZITII FINALE

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.