M-am dus la un moment dat la dermatolog si in mijlocul preocuparilor mele o aud pe dna doctor ca ma intreaba daca nu vreau niste Botox sa nu mi se mai vada ridurile de pe frunte!!! Pe bune? Ce lagatura avea motivul pentru care eram acolo cu ridurile mele? Alea sunt muncite de cand eram copil, doamna! Ma duceam cu vaca la pascut pe campuri, ratacind cu ochii in zari fierbinti si jucandu-ma impreuna cu alti copii cum azi nu prea se mai face. Stii cum e sa legi un snop de coceni si sa faci o gluga de fan in dans de praf amestecat cu soare? Ca pe atunci nu auzisem de Ray Ban si cea mai tare pereche de ochelari era mana streasina la ochi!!

Si de ce nu, e mostenire de familie! Seman cu tata, cu mama, cu surorile si fratii mei! Poate fruntea mea sta incruntata mereu a mirare si intrebari la care viata nu mi-a raspuns. 🙂 De ce as vrea sa corectez asta?
Si ma deranjeaza oamenii care imi pun in  lumina „defecte” care pe mine nu m-au deranjat niciodata. Influenta societatii este extrem de nociva mai ales in randul adolescentilor care pun pret pe aspect si se identifica prin comparatie cu altii. Si eu am trecut prin asta si stiu ce inseamna sa fii prea slaba, prea inalta, cu nasul prea mare, etc. Cand e un om frumos si cand nu? Sunt destul de atragatoare?Tine de fizic, de suflet, de atitudine? Sau de toate si in caz ca nu ne convine ceva mai imbunatatim pe ici , pe colo, ne impachetam si gata! Mary Poppins, perfectiunea intruchipata!
M-am hotarat sa fiu eu si am langa mine oameni care ma plac asa cum sunt, ca altfel ma gaseati ciopartita de tot si nici nu mai puteam sa rad ca faceam riduri! Si oricum ma fac eu mare si ma transform intr-o cocoara!!😂
Si  Maria, fata mea, mi-a zis ca nu vrea sa imbatranesc si sa fac riduri. Si i-am raspuns ca oamenii cu riduri sunt foarte fericiti si le au pentru ca rad tot timpul! Nu stiu cine a zis asta, dar mi-a placut si o folosesc. 😘

Nu am nimic impotriva interventiilor, oricare ar fi ele, dar cred ca trebuie sa fie o alegere personala, nu o recomandare.
Pas

Fiecare om are o poveste!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.