„How to” sau „what” pe Social Media

5
431
Poza mea cu cele mai multe like-uri pe Instagram

Iată o introducere spumoasă în acest subiect intens și actual, dar pe care l-am tratat puțin diferit!

Cu toții am vrea să fim speciali, diferiți, să-și amintească omenirea de noi, să simțim cumva că am putut schimba ceva în lumea asta. Însă trăim la modul personal, de multe ori uitând cine suntem, doar pentru că vrem să impresionăm. Amăgirea asta vine la pachet cu lumea în care trăim, unde datorită Facebook sau Instagram ești mai aproape de orice persoană de pe planetă. Dar hai să fim serioși! În acest iureș digital, să fii autentic e cam greu, iar inspirația vine de multe ori din superficial și consumerism. Pentru mine, mai important decât orice, este să nu uit să trăiesc! Norocul meu este că îmi pun întrebări multe, iar atunci când sunt desupra norilor în călătoriile mele, mă pocnește în cap de fiecare dată aceeași concluzie! Cât suntem de efemeri și cât căutam să dăm sens vieții, cum de fapt mintea care ne animă ne face să uităm de multe ori cât de minunați suntem și putem fi! Că doar suntem univers și praf de stele!

Dar cum facem cu sensul ăsta care ne macină? Pământul are o vârstă onorabilă de miliarde de ani, omenirea de câteva zeci de mii de ani, iar oameni ca Edmond Halley, Isaac Newton sau Galileo care au schimbat lumea cu adevărat, în cazul în care există astăzi, mai mult ca sigur nu îi găsești pe Instagram! Sigur că avantajele vremurilor de astăzi sunt de necontestat. Cunoștințele sunt la un click distanță! Bogăția lumii este puterea de a se adapta și de a evolua!

Și atunci ce punem pe Instagram? Eu zic să punem puțină emoție. Până la urmă chiar nu putem fi buni la toate, iar atunci când decizi că vrei să fii vizibil, să fii un activist care schimbă lumea pentru niște cauze în care crezi sau când consideri că ai ceva de spus care poate fi interesant și pentru alții, trebuie în primul rând să nu uiți de tine și de oamenii din jurul tău și apoi să fii uniform și constant.

Cam asta am de spus eu despre “How to Instagram”. Îmi place să călătoresc, activez de mulți ani în industria hotelieră, lucru care ajută la spiritul meu aventuros. Familia este echilibrul meu și motivul pentru care sunt un om de succes. În rest testez viața, limitele, lumea, și ridic ochii spre cer dând din umeri câteodată, la fel ca fiecare dintre voi. Și asta va fi povestea mea pe Instagram! E bine să nu ai răspunsuri pentru că astfel deschizi poarta spre cunoaștere.

În altă ordine de idei, am cunoscut și ascultat oameni de la care am învățat despre filtre și hashtaguri, povești de succes pe Instagram, branding, fotografie și că nu există secrete, ci doar munca și perseverență, la fel ca în toate celelalte aspecte ale vieții.

5 COMENTARII

  1. Ce pun eu pe Instagram? Ce vreau, ce simt, ce am chef in acel moment. Îmi place sa fac fotografii si îmi place sa le privesc si sa le admir după o vreme. S-a întâmplat sa ma gândesc la cei ce le privesc de multe ori, dar nu le postez pentru ei, ci pentru mine si împart cu ei doar emoția, bucuria mea de a face ce-mi place.
    Vreau sa ma gândesc mai mult la mine si la plăcerea mea decât la ei, sincer. La ei ma gândesc doar in măsura in care pot sa nu-i oripilez, din respect , dar daca ma respect pe mine nu am cum sa nu-i respect si pe cei din jur.
    Îmi place mult cum scrii, Cristina! Si-mi place mult pentru ca te iubești. Cei ce se iubesc știu sa-i iubească si pe ceilalți. Egoiști nu știu sa iubească in nici un fel sau chip pentru ca nu se iubesc pe ei.
    Aleg sa ma iubesc, sa iubesc oamenii si sa fiu eu cea adevarata, fără măști, iar in fotografii se observa asta.
    O zi minunata, draga mea! Ma bucur de câte ori te vad sau te citesc pentru ca imi transmiți o stare de bine. ✨🖐🏻

  2. Foarte frumos, Cristina! Imi place cum ai scris 🙂 Pana la urma cu totii suntem aventurierri si calatori in aceasta viata si important e sa impartasim si cu altii cele mai frumoase experiente si descoperiri 🙂 Ganduri bune! Am inceput sa te urmaresc si eu pe Insta 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.