In viata reala

2
355
Samsara Chillout Teahouse

În ultima vreme am fost tăcută aici! Și trebuie să vă spun m-am lipit tare de o prescurtare/acronim sau dacă vreți #hashtag: IRL – “in real life”. Pentru că asta contează cel mai mult pentru mine!
Poveștile stau mute în vârful peniței, închise în labirintul ființei, până când glasul de lacăt spart al cernelii va răsuna și mă va trezi. Și atunci ele vor dansa pe pagina goală, strigând trăirile tuturor întâmplărilor ce nu le-au dat voie să iasă până când nu au simțit tot, nu au suferit tot și nu au iubit tot!
Am câștigat! Și vreau multe, dar nu am nevoie de nimic material! Doar de Ai mei în brațe și sănătate…
Au înflorit teii și parfumul lor mă inspiră.
Sunt multe….!Priviri și discuții, situații și locuri, atingeri și zâmbete care mă provoacă! Să le descos și să le scot din mine ca o terapie!. Sau care au nevoie doar de o ploaie de vară să spele vâltoarea din acest carusel numit Viața!
Nu pot să le fac pe toate deși aș vrea. Nu vreau să fiu dezamăgită pentru că am așteptări prea mari. Nu vreau să mă proiectez într-o persoană care nu mă reprezintă. Vreau doar zorii dintr-un râs adevărat și apusul ascuns într-un ghiozdan.

Așa că mai tac puțin și după o să vă spun tot. M-am ascuns în spatele ochelarilor de soare și mă duc la plajă!

Poveștile mele sunt gratis așa că îmi permit să le trăiesc pe îndelete!

PS: Poza este făcută în iubitul Cluj, la Samsara Chillout Teahouse, în compania potrivită și cu o shisha aromată!

2 COMENTARII

  1. Poveștile tale sunt minunate si povestea ta simt ca este mai mult decât interesantă .. captivanta, căci n-ar putea altfel cu un personaj asa savuros.
    Sa „ne mai scrii”.. ca ne place! Si sa vrei de la viața tot, cât mai multe, mai bune si mai interesante, sa vrei si iubire si frumusețe..si spiritual si material.. sa vrei viața frumoasa si plină pe care o meriți. ✨🌹🎈

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.