Dragostea este și va ramâne mereu…gratis!

0
332

Dragostea este și va ramâne mereu…gratis!

Suntem atât de efemeri…Și cu toate astea lucruri enorme se împletesc în viața noastră chiar dacă poveștile se derulează câteodată în fața unui singur cititor! Dintre toate sentimentele Iubirea răsare mereu prima! Se alege între ele, îmbrăcată în suflet, și este măreață în toate manifestările ei. Pentru unii ea strălucește din situații neconvenționale, greu de închipuit atunci când suntem limitați de prejudecăți, societate sau de ce spune lumea, dar asta nu înseamnă că nu merită orice. Și sunt convinsă că cele mai tulburătoare povesti nu sunt scrise în cărți. Tocmai de-asta, fiecare zi este numai bună să o sărbătorim!

Azi mă gândeam de ce scriu… scriu pentru că îmi place să povestesc în cuvinte locurile, persoanele și tot ce s-a aprins. Scriu ce simt, nu doar ce văd. Felul cum s-a colorat fiecare celulă cu amintirea unei emoții ca și cum aș fi pictat-o cu apă. Chiar și atunci când poate m-a rănit , iar din marginile lovite a curs tristețe, lacrimi  picurate pe sugativa timpului. S-a mai pus o amprentă în jurnalul memoriei.

Tot ce trăim și simțim este energie pură, o dâră de lumină pe care o desenam cu creta pe cerul vieții. Și atunci de ce să n-o facem să strălucească, cu mult râs și gânduri frumoase?

 

Dragostea este si va ramane mereu...gratis!
Dragostea este si va ramane mereu…gratis!

Îmi place să ascult poveștile oamenilor. Vouă nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.