What’s on your mind?

0
264
Idei de codou pentru copii
Idei de codou pentru copii

M-am apucat de scris nu pentru ca as fi eu vreun miez, ci pentru a face ceva cu si pentru copii, despre si impreuna cu oamenii frumosi de langa mine, traind si povestind aici experiente si intamplari din calatorii si din viata reala, a noastra, a muritorilor de rand.

De ras, de plans, de liniste, de furie, de dragoste, de ura, de stare, de fapt, de sare si piper, cuvintele te ajuta cateodata sa conturezi emotii. Asa ca o sa dau curs invitatiei Facebook si o sa raspund aici la intrebarea enervanta: what’s on your mind? 🙂  muulte…unele nici macar nu pot sa vi le spun!!

Idei de parinti in cadouri pentru copii

Cred ca este datoria noastra sa incercam din rasputeri sa ne facem copiii mandri. De NOI!! Ma simt de multe ori ca un copil in fata propriilor copii si nu inceteaza sa ma uimeasca extraordinarul din actul de a-i fi creat. NOI… Pentru cine stie ce simt, cuvintele sunt prea putin sa reflecte acest sentiment, aceasta traire. Esti cazut in admiratie si iti spui: eu am facut o alta persoana…

Am strans de-a lungul timpului desene facute de manutele lor si acum o sa le transform intr-un cadou. Pentru noi si pentru ele. O sa le purtam. Pe tricouri. Si noi, si ele. Pentru ca sunt dintr-o lume imaginata de ele, unde totul este altfel, minunat, curat, liber, iubit. Pentru ca atunci cand te uiti la copii, seninatatea care te insufleteste invinge puterea gandurilor de altfel coplesitoare si gasesti iubirea pura, fara motiv. Cand tii copilul in brate ce simti? Ca tii viata in brate.. o bucatica perfecta din tine.

Idei de codou pentru copii
Idei de codou pentru copii

Nu va faceti iluzii! Nu sunt o mama lipita de copii. Poate putin invers. Alerg incontinuu si sufar de aceeasi boala ca restul oamenilor: lipsa timpului – Cea mai pretioasa resursa a vremurilor noastre. Insa Acasa ma conectez la sursa. Acolo e Familia. Si este pe primul loc. De acolo vine Echilibrul. Iar acasa poate sa fie oriunde atata timp cat suntem impreuna.

Idei de codou pentru copii
Idei de codou pentru copii

Pe toti nervii mei!? N-am fost si nici nu voi fi parintele perfect! Vreau doar sa invat sa fiu buna si cel mai mult invat de la ele, iubitele mele. Constant.

Ideea cu tricourile este simplu de realizat si sunt convinsa ca a fost incercata de multi, insa drepturile de autor pentru desene apartin motarlancei mai mici din familie, care a desenat-o pe Ema, pisicuta, pentru verisoara ei, si motarlancei mai mari care s-a desenat pe ea, cum altfel decat pe un nor.

Idei de codou pentru copii
Idei de codou pentru copii

Daca v-a placut incercati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.