Influencer, trendsetter, blogger? DA, dar niciodata singur! Digital Parents Talk

0
249
Digital Parents Talk
Digital Parents Talk

DTP8 a fost prima mea intalnire cu aceasta comunitate.
Cei putini care ma citesc stiu ca eu scriu la modul foarte personal, din experienta proprie si nu monetizez (cel putin deocamdata). Este ca si cum m-as cunoaste pe mine in varful penitei si creez spatiu in minte pentru alte lucruri pe care vreau sa le spun. Iar cu voi invat sa fiu un parinte mai bun. Copiii sunt buni oricum, dar noi suntem oglinda in care se reflecta viitorul lor. Iar eu simt ca trebuie sa invat. Zona mea de expertiza este turismul si scriu despre calatorii si destinatii, dar pentru ca le fac de cele mai multe ori impreuna cu familia si copiii, ne intersectam.

Lucruri frumoase putem sa facem fiecare, in orice moment. Aici as putea scrie o carte. Lucrez cu oameni si in servicii de mult timp , iar povestile unora depasesc incredibilul si chiar o conversatie unu la unu cu o persoana poate schimba cursul unei vieti. Orice interactiune cu un om iti ofera ceva de invatat, fie ea pozitiva sau negativa. Cel mai important verb ramane insa „a vrea”.

Lucruri cu adevarat mari se fac doar impreuna, evolutia in general se datoreaza acestui fapt si mic cu mic devine in general mare. Asa si cu voi. Digital Parents Talk  este cea mai buna comunitate deoarece chiar exista sprijin reciproc, socializarea se face si in offline si oamenii se cunosc intre ei sau cel putin incearca. Exista loc pentru toata lumea si cerul e deasupra tuturor. Trebuie doar sa ridici ochii si sa privesti. Si diferenta dintre voi si alte comunitati e Sufletul.

Care devine frumos daca este hranit cu incredere.

Ca oricine poate si va reusi!

Chiar daca in online increderea este bazata pe like-uri, inimioare si comentarii, voi ati reusit ca acesti oameni sa nu se simta straini cand se intalnesc pe strada si sa-si intinda mana pentru salut si ajutor: in proiecte si mai ales in schimbari de mentalitate, judecata, legi si etichete.
Eu va vad ca pe niste oameni care contempla acelasi tablou.
Suntem cu totii importanti, doar trebuie sa ne dam voie sa fim! Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.