Trei filme cu Will Smith pe care trebuie sa le vedeti..

2
286
Filme cu Will Smith
Filme cu Will Smith

Azi va recomand trei filme cu Will Smith. Mie mi-au atins coarda aceea si cred ca merita macar o data sa le acordati din timpul vostru.

Imi plac filmele si cartile! Mult… traiesc toate povestile cu sufletul la gura. Si cateodata plang. La filme, la desene animate, cand citesc, cand ma uit la stiri. Mai nou cica au descoperit cercetatorii ( cel mai probabil englezi 😂) ca noi astia care plangem am avea o inteligenta emotionala dezvoltata; ca suferim de empatie si ne putem pune usor in pielea altora. O fi! Ce stiu eu este ca daca vreau un reset, refresh ori cum vreti sa-i spuneti, sau am o anumita stare ce impune o descarcare, am cateva trucuri care ma ajuta sa cobor cu picioarele pe pamant. E ca un dus cu apa rece, un apel de trezire pentru constiinta mereu amortita de egourile noastre.

Press play!

Will Smith… este

The Pursuit of Happiness – ce inseamna sa nu renunti, ce inseamna familie, ce inseamna sa ramai om si sa fii modest chiar si cand ajungi sus.

Seven Pounds – cand alegi sa dai vietii inapoi ce i-ai luat, cand desi nu esti stapan pe nimic totusi poti alege cine vrei sa fii si cum vrei sa fii!

Collateral beauty – e peste cuvinte care sa il poata descrie..

Trei filme Cu Will Smith care iti sfasie sufletul. Pentru ca iti arata viata care se arata goala, cruda, fara invelisul fals pe care noi toti il purtam. Iti arata zbucium, suferinta, teama, indarjire, agonie, frumusete, dragoste, iubire. Situatii limita prin care toti am spune ca nu putem sa trecem, dar trecem. Pentru ca asa suntem construiti. Sa pictam pana si amintirile gri ca furtuna in culori vii. Sa gasim frumusetea pana si in cel mai ascuns loc fiindca si mucegaiul are flori, nu? Viata e plina de socoteli, bagate de multe ori intre paranteze, dar intotdeauna fragila si pretioasa ca o poezie in bataia timpului.

Cand crezi ca ai cazut, ridica ochii! Priveste in jur, priveste cerul, priveste in tine. Si sigur ai sa vezi ca merita! fiecare pas, fiecare clipa, fiecare incercare.

Astept si recomandarile voastre.

2 COMENTARII

  1. Foarte frumoase filmele, le-am vazut pe toate 3. Da-mi voie sa recomand un al 4-lea, care este inspirat din fapte reale : „Concussion”. Este splendid !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.