Ghid de pandemie în HORECA

2
1149

Pentru că nu există încă niște norme în România și deja am primit întrebări de la mai mulți hotelieri, am facut acest ghid care poate fi folosit ca îndrumare la redeschiderea unităților. El este pur informativ și poate necesita pași suplimentari sau protocoale care se supun reglementărilor autorităților din România. Sursa informațiilor este în parte din experiența mea de 16 ani în industrie și ce am citit și învățat din procedurile Ecolab/Marriott Intl. despre curățenie.

Pornim la redeschiderea unităților cu gândul la siguranța și securitatea oaspeților și angajaților și că facem absolut tot ce putem pentru acest lucru. Este noua ordine în desfășurarea tuturor operațiunilor din industria HORECA.

Ghid de pandemie in HORECA-pdf

2 COMENTARII

  1. Felicitari pentru ghid! In sfarsit, ceva concret! Chiar daca acum nu mai sunt implicata direct in HORECA, acest ghid imi este foarte util pentru elevii mei de la școala profesională. Acești copii au speranța că se vor intoarce foarte repede in bazele lor de practică și că nu vor fi uitați. Căci, nu-i așa, cine se mai gândește acum la elevii pe care până mai ieri ii încântam cu miracolul meseriei de hotelier? Trebuie sa facem acum practica online, cu profesorul de specialitate. Voi reuși oare? Cel puțin, am un ghid util de la care voi porni… și experiența mea și încrîncenarea că meseria de hotelier va ramane la fel de atractivă. Trebuie!

    • Buna Larisa si multumesc pentru comentariu! Este dovada ca ceea ce am scris este cu adevarat folositor si ma bucur cu atat mai mult pentru ca este material de studiu pentru elevi. Si pentru mine educatia este foarte importanta si inteleg drama acestor timpuri. Sa speram la mai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.