La Hotel

2
719

Pentru  că nu pot călători în fiecare zi așa cum mi-aș dori, am ales să lucrez într-un hotel!  Și ce experiență! Am norocul să cunosc oameni în fiecare zi, schimbul multicultural este fantastic, hotelul nu doarme niciodată, iar acest microb a fost pentru mine de fapt leacul pentru pofta de cunoaștere și de ducă, surpriza că poți să te duci la serviciu ca și când n-ai munci. Este ca într-un oraș în care se întâmplă mereu câte ceva și tu stai și regizezi, joci sau asiști după caz. Pot să spun că am făcut cea mai bună alegere.

Scrisul este o pasiune pe care o am dintotdeauna, însă pe fiecare atom al meu scrie cu litere mari HOTELIER! Ce înseamnă asta? Că poți să mă pui în mijlocul unui hotel și eu simt unde îi bate inima! De la patul în care trebuie să te odihneșți la priveliște, de la foie gras la tartar de ton, de la evenimente în săli de conferință la relaxare în spa, luxul sau serviciile de câte stele vrei au un singur și unic motor: OAMENII! Și cel mai frumos este că înveți continuu, totul este neașteptat și surprinzător, mai ales pentru că asta trebuie să livrezi: Experiențe! Iar oamenii sunt mereu o sursă nestăvilită de inspirație, fie ei colegi sau oaspeți!

Viața de hotel are tot ce vrei: bariere de cultură și limba,  inovație, limbaj colorat, stres, furie, râs cu poftă până la marginea leșinului, prietenii, telenovele, pantomimă,  foarte multe despre care nu poți să vorbești, fantezie și cel mai mult are efervescență!! Ca într-un pahar cu șampanie pe care îl umpli  fără încetare astfel încât bulele să se ridice mereu și să spargă învelișul comportamentului uman în moduri nebănuite care te pun în situații neobișnuite. Și apoi îți spui încrezător „am făcut-o și pe asta!” Pentru că nicăieri nu poți să îmbini ca aici diplomația cu lejeritatea, seriozitatea cu amuzamentul, profunzimea cu superficialitatea, rafinamentul cu simplitatea! Hotelul poate părea limitat de standarde și proceduri, dar totuși este atât de divers și schimbător precum moda,  într-o permanentă reinventare. Aici ieși mereu din zona de confort pentru că trebuie să acționezi sub presiunea lui Acum.

Experiența mea este vastă și fie că vorbeșți despre deschidere, operare, renovare, rebranding, preopening, vorbești limba mea! Și dacă nu știu ceva, ți-o spun! Dar învăț ca să știu! Cu bune și cu rele, hotelul este parte din familia mea!

 

2 COMENTARII

  1. Minunat! Cred ca trebuie sa te felicit pentru o noua zi a ta, pentru cei 14 ani împliniți cu drag la hotel 😊, pentru ca știi cum sa-ți trăiești viața, frumos si conștient.
    Esti un exemplu frumos, Cristina, esti un om care știe ce vrea si e minunat sa vad asta.
    Rămâi mereu asa cum esti, deși sunt sigura ca mereu vei adauga ceva mai bun si mai bun, ca viața sa-ți fie precum sufletul si mintea-ți neobosita.
    Felicitări si La mulți ani! ✨🌹

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.