Sheraton Bucharest Hotel

Pentru  ca nu pot calatori in fiecare zi asa cum mi-as dori, am ales sa lucrez intr-un hotel!  Si ce experienta! Am norocul sa cunosc oameni in fiecare zi, schimbul multicultural este fantastic, hotelul nu doarme niciodata, iar acest microb a fost pentru mine de fapt leacul pentru pofta de cunoastere si de duca, surpriza ca poti sa te duci la serviciu ca si cand n-ai munci. Este ca intr-un oras in care se intampla mereu cate ceva si tu stai si regizezi, joci sau asisti dupa caz. Azi fac 14 ani in Dorobanti 5-7 si pot sa spun ca am facut cea mai buna alegere.

Scrisul este o pasiune pe care o am dintotdeauna, insa pe fiecare atom al meu scrie cu litere mari HOTELIER! Ce inseamna asta? Ca poti sa ma pui in mijlocul unui hotel si eu simt unde ii bate inima! De la patul in care trebuie sa te odihnesti la priveliste, de la foie gras la tartar de ton, de la evenimente in sali de conferinta la relaxare in spa, luxul sau serviciile de cate stele vrei au un singur si unic motor: OAMENII! Si cel mai frumos este ca inveti continuu, totul este neasteptat si surprinzator, mai ales pentru ca asta trebuie sa livrezi: Experiente! Iar oamenii sunt mereu o sursa nestavilita de inspiratie, fie ei colegi sau oaspeti!

Viata de hotel are tot ce vrei: bariere de cultura si limba,  inovatie, limbaj colorat, stres, furie, ras cu pofta pana la marginea lesinului, prietenii, telenovele, pantomima,  foarte multe despre care nu poti sa vorbesti, fantezie si cel mai mult are efervescenta!! Ca intr-un pahar cu sampanie pe care il umpli  fara incetare astfel incat bulele sa se ridice mereu si sa sparga invelisul comportamentului uman in moduri nebanuite care te pun in situatii neobisnuite. Si apoi iti spui increzator „am facut-o si pe asta!” Pentru ca nicaieri nu poti sa imbini ca aici diplomatia cu lejeritatea, seriozitatea cu amuzamentul, profunzimea cu superficialitatea, rafinamentul cu simplitatea! Hotelul poate parea limitat de standarde si proceduri, dar totusi este atat de divers si schimbator precum moda,  intr-o permanenta reinventare. Aici iesi mereu din zona de confort pentru ca trebuie sa actionezi sub presiunea lui Acum.

Experienta mea este vasta si fie ca vorbesti despre deschidere, operare, renovare, rebranding, preopening, vorbesti limba mea! Si daca nu stiu ceva, ti-o spun! Dar invat ca sa stiu! Cu bune si cu rele, hotelul este parte din familia mea!

2 COMENTARII

  1. Minunat! Cred ca trebuie sa te felicit pentru o noua zi a ta, pentru cei 14 ani împliniți cu drag la hotel 😊, pentru ca știi cum sa-ți trăiești viața, frumos si conștient.
    Esti un exemplu frumos, Cristina, esti un om care știe ce vrea si e minunat sa vad asta.
    Rămâi mereu asa cum esti, deși sunt sigura ca mereu vei adauga ceva mai bun si mai bun, ca viața sa-ți fie precum sufletul si mintea-ți neobosita.
    Felicitări si La mulți ani! ✨🌹

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.