Să fie Crăciun în fiecare zi!

Sărbătorile mai înseamnă și timp. Pentru mulți dintre noi el se măsoară cel mai bine în această perioadă pentru că se simte, se miroase, se coace, se joacă, se colindă în frânturi de clipe mai lungi, în zâmbete mai leneșe, în îmbrățișări mai calde, în dorințe și așteptări, în promisiuni și vise, împachetate în căldura de sobă și luciu de ger. În miros de brad și turtă dulce se scriu amintirile anului ce a trecut. Aburite în aromă de vin fiert, planuri stropite de speranță alunecă precum ceara încălzită de lumină să se așeze la baza unui an nou mai bun, mai puternic.

Lasă prezentul ăsta să fie, caută-l și în restul zilelor din an când crezi că ești prea ocupat pentru orice. Ca acum, când distanțele se comprimă, casa se aglomerează, oamenii mișună și faci multe împreună, energiile se ciocnesc și se amestecă. Creează-ți tradiții proprii și dă o notă personală noțiunii de familie! Rescrie verbele astfel încât condiționalul să fie fapta și nu dorința, iar viitorul să fie prezent.

Nici măcar nu trebuie să fii măreț sau să hrănești egoul privindu-te prin ochi străini! Întoarce-te acasă, în tine și în suflet și dacă vezi acolo, în albumul pozelor de peste an, că ai zâmbit și ai făcut pe altcineva să râdă este de ajuns. Lumea asta se învârte în pași de dans: de multe ori în mulțime, abrupt și sălbatic, alteori în doi, lent și senzual, mereu încercând ca foșnetul șoaptelor sau zgomotul strigătelor să producă o schimbare, să ascundă o durere, să prelungească momentul de fericire, să spargă bariera timpului în care se măsoară tot.

Eternitatea se scrie în zâmbetele copiilor de azi care vor dărui zâmbete ca adulți mâine!️

Vreau timp

Ca să mă plimb

Sau să stau

În brațele cui vreau!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.